Conjuntament amb el Departament de Recursos Humans de Med Playa, l’Assessoria Codina participa en un projecte participatiu intern pels treballadors amb el nom de 3S: salut, sport i sensibilitat social.

La proposta consisteix en passar-s’ho bé mentre fem Salut, Sport i ajudem els altres, desenvolupant una idea al voltant d’aquests tres aspectes i proposant un repte o millora que es comunicarà cada primer divendres de mes i es portarà a terme voluntàriament al llarg d’aquest.

 

El primer repte que tenim damunt la taula és el que hem anomenat amb el lema –QUILOS + COMPROMÍS i s’inicia aquest mes de juny.

Aprofitant que arriba l’estiu, es proposa rebaixar algun quilet que després es comptabilitzarà per aportar-ho en forma de menjar a CÀRITAS.

Des de l’Assessoria ja som 20 voluntaris disposats a renunciar a les salses, alcohol, tapetes i “picotejos” varis i fer una mica d’exercici. Sort a tothom!

Des d’aquí animem també als lectors que trobin interessant la proposta, a ser també emprenedors alhora d’ajudar als que més ho necessiten.