AssessoriaComptable

Formalitzeu i analitzeu la comptabilitat del vostre negoci

Resolem les vostres consultes comptables

Us ajudem a formalitzar i analitzar la comptabilitat del vostre negoci per tal de conèixer l’estat de l’empresa i prendre les decisions més adequades en cada moment.
El nostre departament comptable compta amb una àmplia experiència en diferents tipus d’empreses i de sectors econòmics, fet que ens ha possibilitat l’especialització per tal de poder assessorar-vos amb un coneixement més profund de les característiques particulars de cada negoci.

Teniu dubtes sobre les normatives fiscals i com us afecten?

Contacteu amb nosaltres sense compromís per una primera consulta sense cost.

Planifiquem, gestionem i supervisem la comptabilitat d’empreses, professionals independents i altres tipus d’organitzacions, associacions o fundacions. Us podem assessorar de manera contínua durant l’exercici econòmic i resoldre dubtes o bé ens podeu fer consultes puntuals en les quals sempre us recomanarem les solucions més adequades per a la vostra situació.
Per als clients que volen externalitzar totes les tasques relatives al seguiment i registre de cada moviment i saldo, oferim també un servei de comptabilitat integral. Més informació

Necessiteu planificar la vostra comptabilitat? Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost

Sou autònoms? Tenim serveis a mida de les vostres necessitats

Us ajudem a preparar, controlar i supervisar els vostres comptes per tal d’elaborar els estats financers, informes econòmics i llibres comptables obligatoris:

 • Elaboració de balanços i comptes de resultats
  Tancaments anuals
 • Previsions de tresoreria i càlculs d’amortitzacions
 • Manteniment i registre dels llibres oficials (llibre diari, llibre major, llibre de registre d’IVA…)
 • Redacció de memòries
 • Presentació de declaracions comptables i tramitació al registre mercantil
 • Estudis i informes econòmics i financers periòdics
  Impost de societats

Una gestió professional i eficient perquè us pugueu ocupar del vostre negoci sense preocupacions. Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost

Elaborem informes i anàlisis per avaluar la situació de l’empresa i les seves obligacions:

 • Plans de viabilitat
 • Informes econòmics en procediments judicials
 • Consolidació fiscal
 • Consolidació mercantil
 • Operacions vinculades i obligacions de documentació

Gràcies als nostres 30 anys d’experiència us oferirem l’assessorament més adequat per al vostre negoci. Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost

Comptabilitat detallada

Un plus pel teu negoci

Oferim als nostres clients la possibilitat d’optimitzar el seu temps i recursos econòmics amb el nostre servei integral de comptabilitat, una eina especialment efectiva en el cas de petites empreses i autònoms. Deixeu en mans de l’experiència dels nostres professionals les tasques administratives i les obligacions comptables per poder-vos dedicar exclusivament a les tasques clau per tirar endavant el vostre negoci. Estalvieu-vos les obligacions periòdiques que exigeix la comptabilitat o la contractació i els costos de tenir personal especialitzat ja que nosaltres ens ocupem de totes aquestes qüestions amb el màxim rigor per a la seva tranquil·litat.
També us podem oferir formació comptable de caràcter pràctic i personalitzat, així com substitucions temporals en tasques comptables.

Els AVANTATGES del nostre servei integral de comptabilitat

– Servei total: portem el dia a dia de les obligacions comptables fins a l’últim detall
– Rapidesa: en pocs dies tindreu feta tota la comptabilitat, mes per mes
– Accessibilitat: treballem per a vosaltres, costat a costat
– Seriositat: gràcies a la nostra àmplia experiència i bagatge
– Estalvi: el temps és el recurs més valuós, dediqueu-lo plenament al vostre negoci externalitzant la comptabilitat

Voleu saber més sobre els avantatges per al vostre negoci? Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost

Gestor documental

Des de l'Àrea Client d'Assessoria Codina oferim als nostres clients un gestor documental que els permet emmagatzemar, ordenar i compartir els documents de manera segura i eficient, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Accedeix

No et perdis les circulars i les novetats del sector!

Subscriu-te al servei de correus electrònics d’Assessoria Codina i sigues el primer a assabentar-te de tot el que té a veure amb l’àmbit assessor, jurídic i comptable.

Per obtenir més detalls, llegeix la nostra política de privacitat.