Altresserveis

Solucionem totes les necessitats de la vostra activitat econòmica

Som una assessoria multidisciplinària

Els nostres assessors desenvolupen tasques per a empreses i particulars més enllà del que es pot englobar amb el nom d’un sol departament. L’equip té una àmplia experiència en el sector dels negocis i una àmplia xarxa de contactes i col·laboradors per poder resoldre qualsevol repte que hagi d’afrontar una empresa o un particular.

Si el que busqueu és assegurar-vos que la vostra empresa compleix les normativa de qualitat o necessiteu assessorament durant el procés de desenvolupament, aquest és el vostre servei.

Des d’Assessoria Codina oferim el servei d’assessorament immobiliari i gestió d’immobles a Girona i rodalies:

  • Compravenda de pisos, xalets, aparcaments, oficines, solars…
  • Lloguer de pisos (moblats i sense moblar), locals, oficines…
  • Administració de finques i immobles
  • Valoracions i taxacions de tota classe d’immobles
  • Assessorament i gestió immobiliària: redacció de contractes de lloguer, tramitació de plusvàlues i liquidació i gestió d’escriptures, així com tot l’assessorament fiscal, comptable i jurídic inherent a aquestes operacions.

Necessiteu assessorament pels vostres immobles o algú que el gestioni per vosaltres? Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta gratuïta

Un acord de col·laboració amb una corredoria d’assegurances ens permet oferir als nostres clients la possibilitat d’aclarir qualsevol dubte en aquest àmbit.

Necessiteu un professional que us acompanyi i assessori escollint les assegurances? Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost

No et perdis les circulars i les novetats del sector!

Subscriu-te al servei de correus electrònics d’Assessoria Codina i sigues el primer a assabentar-te de tot el que té a veure amb l’àmbit assessor, jurídic i comptable.

Per obtenir més detalls, llegeix la nostra política de privacitat.