assessoria-codina

Benvinguts a Assessoria Codina

Acompanyant empreses i particulars en el seu camí des de 1962

Assessoria Codina és un despatx professional fundat per Narcís Codina Surós amb una trajectòria professional en serveis de gestoria iniciada fa 50 anys. Actualment, és una empresa familiar de segona generació amb més de 60 treballadors, que ofereix serveis integrals d’assessorament i gestió empresarial a clients de tota la província de Girona.
L’actual ubicació es troba a la cèntrica Plaça Catalunya de Girona, i va ser inaugurada el gener de 1980. Des d’aquí, fa més de 30 anys que atenem les necessitats creixents i canviants del sector empresarial. L’evolució del context econòmic ens va portar a ampliar la nostra oferta de serveis, des de l’àrea fiscal i comptable cap a noves branques: laboral, jurídica, estratègica… per tal de cobrir totes les necessitats de les empreses actuals de manera integral.
La creixent complexitat de les normes que regulen la gestió empresarial fan imprescindible l’especialització, la formació constant i el treball en equip amb el suport dels millors professionals, dins i fora l’empresa.

Com us podem ajudar?

Contacteu-nos sense compromís per una primera consulta sense cost.

Gestor documental

Des de l'Àrea Client d'Assessoria Codina oferim als nostres clients un gestor documental que els permet emmagatzemar, ordenar i compartir els documents de manera segura i eficient, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Accedeix
Aqui-mateix-codina

Som propers

Sempre accessibles, amb un tracte personal en tots els nostres serveis des de la nostra ubicació al centre de Girona.

Tot-en-un-codina

Servei integral

Oferim tots els serveis necessaris per impulsar el teu projecte, de manera integrada i coordinada a través de cada departament.

A-mida-codina

Ens adaptem a tu

La nostra oferta de serveis s’adapten a les característiques i necessitats particulars de cada tipus d’empresa i negoci.