Els guanyadors són Lighthink Lab i Animal Hero Universe, que han donat a conèixer les seves iniciatives davant més de 100 empresaris gironins

L’empresa Lightink Lab, amb un projecte per crear experiències immersives multi-sensorials mitjançant l’aplicació del mapping aplicat, ha estat la guanyadora de la 9a edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona que organitza l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital, ElGiroscopi.

El guanyador s’ha escollit per mitjà del vot del públic, en un acte que s’ha dut a terme al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona amb l’assistència de més de 150 persones. L’organització destaca la seva satisfacció per l’èxit de la convocatòria ja que en aquesta novena edició s’han inscrit una trentena de projectes.

Com a novetat d’enguay, s’ha entregat un obsequi a mode de reconeixemet al projecte amb més impacte social. La Fundació Ship2b, que impulsa l’emprenedoria i la inversió en impacte social ha estat l’encarregada d’entregar-lo a Animal Hero Universe, un videojoc terapèutic per a nens amb Síndrome de Down i altres afectacions del desenvolupament.

La mostra, que té com a objectiu donar visibilitat a projectes de nova creació del territori, reparteix 3.000 euros entre els quatre projectes seleccionats. Els finalistes que també han presentat el seu projecte han estat Books&Box, caixes especial per regalar llibres amb un valor afegit i experiencial i Mitis World, una aplicació de tecnologia 360º, realitat virtual i big data  per crear visites virtuals a fires comercials.