QUÈ ÉS LA MOSTRA D’EMPRENEDORS?

La Mostra d’Emprenedors de Girona és un esdeveniment que organitza l’Assessoria Codina i té com a objectiu reconèixer i impulsar els projectes de nova creació, acostant-los al teixit empresarial del territori gironí.

PROGRAMA

19:15h CASOS D’ÈXIT
20:00h MOSTRA D’EMPRENEDORS
20:50h VOTACIONS I SOPAR
21:30h ENTREGA DE PREMIS

El públic podreu votar el millor dels 4 projectes d’aquesta edició per decidir qui és el guanyador. A més del 1r premi es reconeixerà a tots els finalistes amb un obsequi. La Fundació Ship2B col·laborarà obse- quiant el projecte amb major impacte social.

 

CASOS D’ÈXIT

EAT SLEEP CYCLE – Lee Comerford
El fenomen del ciclisme a Girona.

Girona ha esdevingut un paradís europeu per als ciclistes, però sabem exactament quin es el motiu darrera aquest fenomen? Hi ha oportunitats per al negoci? En Lee sempre havia volgut regentar el seu propi negoci, el que no esperava mai era que fos possible fusionar-ho amb la seva passió pel ciclisme.

 

ELGIROSCOPI – Anna Codina
Com pot revolucionar el meu negoci la intel·ligència artificial.

Descobrirem què té de cert la propera revolució tecnològica, quin impacte real té ja i tindrà en els propers anys en la nostra vida, la nostra societat i també en els nostres negocis i sectors.

 

MOSTRA D’EMPRENEDORS

Mitis World – Ignasi Macias

Tecnologia 360o, realitat virtual i Big Data per revolucionar el sector de les fires comercials. RecorreguMt eaxrpgoesnitodres,smaanpgaradeonavegació, cercador d’expositors i productes perquè la fira tingui visibilitat i impacte a nivell global els 365 dies de l’any.

Lighthink Lab – Aleix Gorgorió

El potencial de la tecnologia de projecció mapping aplicat per crear experiències immersives multi-sensorials de rellevància i d’alt impacte visual on gastronomia, territori i patrimoni poden trobar una nova dimensió d’abast.

Animal Hero Univers – Alba Bosacoma

Projecte transmèdia que té com a peça central un videojoc terapèutic per a nens amb Síndrome de Down i altres discapaci- tats, destinat a millorar i reforçar capacitats cognitives i fomentar una manera més diver- tida i creativa d’aprendre.

Books&Box – Xavier Núñez

Crear el moment literari perfecte, en un regal. Caixes per regalar amb les que fomen- tar la lectura i gaudir-la en diferents moments. Compostes per un llibre a escollir del nostre catàleg i una sèrie de comple- ments per arrodonir el moment de lectura.