Els projectes es poden presentar fins al 15 de setembre i es valorarà, entre altres, la innovació, creativitat o l’impacte social

La Mostra d’Emprenedors de Girona, amb deu anys de trajectòria i consolidada com una plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació a les comarques gironines obre el període d’inscripcions a projectes de nova creació. Els emprenedors i emprenedores ja poden presentar la seva candidatura i poden consultar més informació i detalls a www.emprenedorsgirona.cat. La Mostra d’Emprenedors de Girona està organitzada per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital, ElGiroscopi.

La iniciativa avança la data de presentació al 3 d’octubre i les candidatures es poden presentar fins al 15 de setembre. L’organització de La Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es premiaran tots els projectes seleccionats.

La Mostra d’Emprenedors s’adreça a tothom que tingui un projecte innovador que vulgui donar a conèixer. Poden presentar-se les empreses i/o emprenedors/es que faci menys de tres anys que hagi iniciat la proposta i que tinguin alguna vinculació directa amb el territori gironí. Entre les candidatures rebudes, es seleccionaran les més atractives i innovadores, valorant criteris amb valor afegit com la creativitat, l’impacte social, medioambiental o la viabilitat del projecte.

A la darrera Mostra d’Emprenedors va sortir premiat per votació popular el projecte Lightink Lab, una empresa especialitzada en la tecnologia de projecció mapping per crear experiències immersives. Altres guanyadors d’edicions anteriors han estat MJN Neuroserveis, que treballen en un dispositiu per detectar crisis epilèptiques; Nordic Walking, Llagurt, Wikiloc, iloftyou o Codiwise, entre altres.