El proper dijous 3 d’Octubre es celebrarà la 10ª edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona.  L’acte se celebrarà al parc Tecnològic de Girona i reunirà més de 100 empresaris i empresaries de les comarques gironines

L’organització ha rebut enguany més de 20 propostes d’emprenedoria i n’ha seleccionat 4 que presentaran el seu projecte davant els assistents a l’acte.

Des de l’organització es destaca la gran quantitat de propostes relacionades amb la sostenibilitat que s’han rebut aquest any, denotant la presa de consciència dels emprenedors i empresaris sobre la responsabilitat ecològica.

 

PROGRAMACIÓ:

19.15. Casos d’èxit

20.00. Mostra d’emprenedors

20.50. Votacions i sopar

21.30. Entrega de premis  

 

L’acte començarà amb la presentació de dos casos d’èxit de projectes relacionats amb la sostenibilitat a les comarques gironines: La Vinyeta, un celler empordanès que també produeix diversos productes de la terra com mel, formatge o oli, i l’Hostal Empúries, el primer hotel europeu amb la certificació de sostenibilitat LEED Gold.

Tot seguit seran presentats els projectes dels candidats d’enguany. Els seleccionats són els següents:


 

EKKO WC

Venda i lloguer de lavabos secs i ecològics per a esdeveniments de curta i llarga durada.

CERVESA BDEGUST

Una cervesa 100% ecològica, vegana, km 0 i compromesa socialment.

EXO SURF

Accessoris biodegradables per al surf, amb l’objectiu d’evitar i reduir l’acumulació de plàstic al mar.

MAICHINERY

L’eina que gestiona de manera autònoma el consum energètic dels edificis.


 

Es procedirà amb les votacions per part dels assistents i sopar. Finalment, l’esdeveniment conclourà amb l’entrega de premis als guanyadors. Es repartirà un total de 3.000 euros en premis.