Ahir dimecres a les instal·lacions del Geieg de Palau es va celebrar un partit de futbol entre l’Assessoria Codina, guarnits amb una samarra verda brillant, i Efimatica, empresa d’informàtica del mateix grup.

Val a dir que la recaptació que s’obtingués segons gols marcats es destinaria a l’associació de Pallassos d’Hospital XaropClown de Girona.

El resultat, donada la fortalesa de les línees de defensa, no va ser gaire ampli, el marcador final va esser de 7 a 4 a favors dels informàtics.

El partit com calia esperar va transcórrer en un ambient de cordialitat i amabilitat.

Si bé els inicis del partit era d’un domini acaparador dels de l’Assessoria, els primers que varen avançar-se al marcador foren els informàtics. Una vegada més es complia la dita del que ” futbol és així”, mentre uns posaven el bon joc els altres posaven els gols.

Tot i així els assessors no es varen enfonsar i amb una gran fortalesa física i mental, i esperonats per un públic agraït pel bon joc exhibit pels verds, varen remuntar el marcador deixant-lo, pocs minuts abans d’acabar el matx, en un 4 a 4.

Al final, però, el cansament va ser presa dels jugadors de l’Assessoria que no varen poder fer res per evitar 3 gols d’una manera encadenada.

La jornada va acabar amb un sopar de germanor i celebrant que ningú prengués mal.