El passat dijous 17 de juny vam celebrar al nou auditori del Parc Científic de la UdG la que va ser la 1a Mostra d’Emprenedors organitzada per l’Assessoria Codina i ElGiroscopi.

Durant la vetllada, envoltats d’uns 150 clients i amics, vam poder veure les presentacions de quatre projectes emprenedors i una iniciativa solidària que s’estan portant a terme a Girona i que per a molts eren desconeguts.

Ja podeu veure les fotografies de l’esdeveniment al Facebook, i no us oblideu de fer-vos seguidors de les nostres pàgines: la de l’Assessoria i d’ElGiroscopi.

(Fotos de Silvia Poch)

Després de deliberar, el jurat format per Anna Albar de Fira de Girona, Eduard Batlle d’ElPunt, Joan Baster de MRC Training, Carme Coll de Comunica i Joan Codina de l’Assesoria Codina, va donar el premi a la millor presentació al projecte Spacedelta.com dels germans Martin. Enhorabona als primers guanyadors, i als altres emprenedors per la seva dedicació i la passió amb la que van compartir amb tots nosaltres els seus projectes!

Si encara no ho heu fet, us animem a conèixer-los:

  • La Isabel Mas va presentar el projecte Cuspidis, una xarxa social de muntanyistes (més informació)
  • En Marc Ballestero i l’ Anna Ballestero van presentar el portal de feina CV10
  • En Jose Molina ens va explicar IOGEO, empresa que proveïdora de tecnologies de geo-localització
  • L’Albert Martín i en Víctor Martín ens van explicar Spacedelta.com, un servei online de creació de webs fàcil (més informació)
  • Finalment, en Miquel Noguer ens va explicar la tasca que duen a terme els pallassos d’hospital de XaropClown (més informació)

Un cop més, gràcies a tots! 🙂

El blog de l’Assessoria Codina participa als Premis Blocs Catalunya, si t’agrada, siusplau vota el blog i els millors articles aquí. Gràcies!