Medplaya Monterrey

La cadena hotelera Med Playa, client de l’Assessoria Codina, ha obert de nou l’Hotel Monterrey, situat a Platja d’Aro (Girona) després de finalitzar les seves obres de rehabilitació per acondicionar les habitacions i modernitzar les instal·lacions.

Aquesta rehabilitació forma part del projecte Hotel Monterrey-La Masia, que té l’objectiu d’orientar l’establiment a la formació de joves professionals de l’hosteleria que hi fan pràctiques. D’aquesta manera, s’hi organitzaran sessions i jornades de formació i promoció interna, a més de seguir contractant estudiants i joves en pràctiques. La meta final d’aquest projecte és que la meitat de la plantilla sigui personal en formació.

Aquesta idea no és nova, sinó que durant la passada temporada l’hotel Monterrey ja va comptar amb onze estudiants en pràctiques, que ocupaven diferents llocs de treball dins el món de l’hosteleria; fins i tot el director de l’hotel era un estudiant del màster de turisme de la Universitat de Girona en pràctiques.

Concretament, s’han remodelat les 116 habitacions amb les que compta l’hotel amb nou mobiliari i parquet laminat, a més d’instal·lar llums LED a les habitacions i als passadissos, una millora dels sistemes contra incendis, televisors LED, nous matalassos i nous plats de dutxa amb pinya d’hidromassatge, entre moltes altres novetats. La inversió de les obres ha ascendit a 1,3 milions d’euros.

L’hotel, que va obrir les seves portes l’any 1986, és un dels més antics de la cadena Med Playa. Tot i que actualment l’Hotel Monterrey només obre d’abril a setembre, la intenció és obrir els caps de setmana i festius progressivament.