3a Nit de la Recerca

El passat dijous 14 d’abril, a La Vall de Bianya, La Garrotxa, es va celebrar la 3a edició de La Nit per la Recerca a la Catalunya Central, un acte on més de 300 persones es van reunir amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los a projectes de recerca de la Càtedra de Sida i Malalties Relacionades de la UVIC-UCC.

L’edició d’enguany, en concret, ha destinat els beneficis obtinguts a finançar dues beques per a dos alumnes de la Càtedra, centrada en l’estudi d’una de les estratègies o fronts per curar la sida: l’estudi del microbioma humà i la seva relació amb l’envelliment, que es produeix de manera més precoç en les persones amb VIH.

Presidit pel President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i presentat per l’actor Marc Clotet i el Mag Lari, l’acte va comptar també amb les actuacions dels Barcelona Gospel Messengers i els còpics Xuriguera i Faixedas. En total, la tercera edició d’aquest esdeveniment va assolir una recaptació rècord de 53.600€.

L’Assessoria Codina va participar a La 3a Nit per la Recerca a la Catalunya Central, aportant el seu granet de sorra per aconseguir trobar la cura a la sida.