ICS

L’Institut Català del Suro ha obert el període d’inscripció per participar al Premi d’Emprenedoria – Idees de negoci amb suro. L’ICSuro organitza el concurs sota el lema “Busquem Suber Emprenedors” (suber: del llatí, suro)  per a la promoció de la creació de noves empreses i la innovació tècnica i empresarial en el sector surer. La inscripció per participar pot fer-se a través de la seva web (icsuro.com) fins el dia 30 de juny.

En motiu del seu 25è aniversari, l’Institut Català del Suro vol reconèixer amb un premi aquelles iniciatives emprenedores que utilitzen el suro com a base del seu valor afegit i que contribueixen al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball en tota la cadena de valor del suro. Concretament el concurs pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador en el sector surer, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals del sector surer català i potenciar les idees que puguin convertir-se en productes surers o serveis reals i comercialitzables.

El premi constarà de 2.000€, 10 hores en mentoratge, 20h d’assistència tècnica i recolzament en la difusió del projecte.

Pot optar el premi qualsevol persona física major d’edat o persona jurídica amb domicili legal a Catalunya, amb un projecte empresarial pendent d’executar; o que s’hagi iniciat (màxim 5 anys) i que tingui relació amb la gestió forestal del bosc d’alzina surera o la utilització del material de suro en qualsevol de les seves formes i aplicacions.

A la web de l’Institut Català del Suro es pot trobar tota la informació relacionada, les bases del concurs i el formulari d’inscripció: www.icsuro.com