L’esdeveniment, organitzat per Assessoria Codina i ElGiroscopi, ja ha obert la fase de presentació de candidatures. Els premis d’aquesta 11a edició es lliuraran el 17 de novembre

Els projectes d’empreses i d’emprenedors es poden presentar fins al 16 d’octubre i es valorarà, entre altres, la innovació, la creativitat o l’impacte social

L’11a edició de La Mostra d’Emprenedors de Girona se celebrarà el 17 de novembre i ja ha obert la fase de presentació de candidatures. L’esdeveniment, organitzat per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital ElGiroscopi, es consolidada com una plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació a les comarques gironines. Es repartiran un total de 3.000 euros en premis i es reconeixeran tots els projectes seleccionats. Les empreses i els emprenedors ja poden presentar la seva candidatura i poden consultar més informació i detalls a www.emprenedorsgirona.cat.

IMG_0433

 

Les candidatures es poden presentar fins al 16 d’octubre. La Mostra d’Emprenedors, que es va aturar dos anys per la pandèmia, s’adreça a tothom qui vulgui donar a conèixer un projecte innovador i que tinguin alguna vinculació directa amb el territori gironí. Poden presentar-se les empreses i/o emprenedors que faci menys de cinc anys que hagin començat a desenvolupar el seu projecte. Entre les candidatures rebudes se seleccionaran les més atractives i innovadores, valorant criteris amb valor afegit com la creativitat, l’impacte social, medioambiental o la viabilitat del projecte. L’entrega de premis serà el dijous dia 17 de novembre al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

A la darrera Mostra d’Emprenedors, celebrada 2019, va ser premiada per votació popular el projecte de lavabos ecològics d’Adrià Giner (Ekko WC). Altres guanyadors d’edicions anteriors han estat MJN Neuroserveis, que treballen en un dispositiu per detectar crisis epilèptiques; Nordic Walking, Llagurt, Wikiloc, iloftyou o Codiwise, entre altres.

Més informació: EmprenedorsGirona