Els organitzadors seleccionaran els més atractius i innovadors per participar a la quarta edició de la mostra, prevista per l’octubre vinent


Els emprenedors gironins podran presentar aquest any la seva candidatura a la Mostra d’Emprenedors de Girona que organitzen l’Assessoria Codina i el seu departament de consultoria estratègica, ElGiroscopi i que el proper mes d’octubre arribarà a la seva quarta edició. La mostra   pretén donar a conèixer a representants del teixit empresarial gironí algunes de les millors iniciatives emprenedores que es desenvolupen a Girona així com casos d’èxit empresarial de la demarcació.  Com cada any, es premiarà la iniciativa més atractiva pel que fa a la seva presentació i potencial amb un premi de 1.000 euros.

Com a novetat d’aquesta edició, els organitzadors volen convidar els emprenedors de les comarques gironines que estiguin impulsant algun projecte de nova creació (menys de tres anys) a presentar la seva candidatura per participar a la mostra. La inscripció es pot fer a través de correu electrònic a elgiroscopi@codinacia.com o de la pàgina web www.elgiroscopi.com.  Fins ara es presentaven a la mostra projectes seleccionats per la pròpia organització, sense convocatòria oberta, però davant de l’èxit de les últimes edicions s’ha decidit fer un pas endavant i obrir la possibilitat de participar-hi a tothom qui cregui que té un projecte interessant.

Els responsables de l’acte seleccionaran els projectes més atractius i innovadors per a que es presentin a la propera edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins. En les anteriors edicions es van premiar iniciatives molt interessants i amb recorregut, com ara l’estudi de decoració “low cost” iloftyou o l’empresa de joguines de disseny i qualitat Glodos.

Girona, 21 de juny de 2013