Benvinguts a Assessoria Codina

L’Assessoria Codina és un despatx professional fundat per Narcís Codina Surós amb una trajectòria professional en serveis de gestoria iniciada fa 50 anys. Actualment, és una empresa familiar de segona generació amb més de 40 treballadors, oferint serveis integrals d’assessorament i gestió empresarial a clients de tota la província.

L’actual ubicació, a la cèntrica Plaça Catalunya de Girona, va ser inaugurada el gener de 1980 i és des d’aquí on portem més de 30 anys atenent les necessitats creixents i canviants del sector empresarial. L’evolució del context econòmic ens va portar a ampliar la nostra oferta de serveis, des de l’àrea fiscal i comptable cap a noves branques: laboral, jurídica, estratègica… per tal de cobrir totes les necessitats de les empreses actuals de manera integral.

La creixent complexitat de les normes que regulen la gestió empresarial fan imprescindible l’especialització, la formació constant i el treball en equip amb els millors professionals, dins i fora l’empresa.

Com et podem ajudar?

Contacta’ns sense compromís per una primera consulta sense cost

 

Tot-en-un2  Som propers

Sempre accessibles, amb un tracte personal en tots els nostres serveis des de la nostra ubicació al centre de Girona

Tot-en-un2  Servei integral

Oferim tots els serveis necessaris per impulsar el teu projecte, de manera integrada i coordinada a través de cada departament

A-mida2  Ens adaptem a tu

La nostra oferta i serveis s’adapten a les característiques i necessitats particulars de cada tipus d’empresa i negoci

 

Què necessites?

Contacta’ns sense compromís per una primera consulta sense cost