Mostra d'emprenedors de Girona

El passat dijous 15 d’octubre es va celebrar la 6ª Mostra d’Emprenedors de Girona organitzada per l’Assessoria Codina i el seu departament d’estratègia ElGiroscopi. Com cada any l’esdeveniment actúa com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació de la província de Girona amb la finalitat de donar a conèixer al teixit empresarial del territori les noves iniciatives empresarials gironines. 

Enguany l’empresa Uniq, ha estat la guanyadora del primer premi de 1.500€ de la sisena edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona, amb una iniciativa molt innovadora que ofereix àpats preparats i calculats segons el nombre de calories. El guanyador va ser escollit per mitjà d’un jurat d’experts i de votació del públic, en un acte que es va dur a terme l’Auditori Manel Xifra Boada del Parc Udg, amb l’assistència de més de 150 persones.

Aquest any els organitzadors de la Mostra han volgut premiar els projectes finalistes, que enguany han sigut: SchoolGo, una aplicació creada per uns joves de 16 anys per optimitzar el transport escolar; Optymistic, una botiga online de fundes per a mòbils i tauletes il·lustrades per un equip de professionals catalans, espanyols i internacionals; i Sunprotect, una empresa dedicada a la fabricació i venda de dispensadors de protecció solar autoaplicable.

Tant l’Assessoria Codina com ElGiroscopi volem agraïr a tothom qui fa possible la Mostra d’Emprenedors de Girona, amb especial agraïment als emprenedors qui aixequen el país del nostre demà.

El guanyador (Uniq) i els finalistes (SchoolGo, Sunprotect i Optymistic) amb el jurat i els organitzadors.
Els guanyadors (Uniq) i els finalistes (SchoolGo, Sunprotect i Optymistic) amb el jurat i els organitzadors.