Un any més —ja en van 63— Girona s’omplirà de flors i de visitants amb la mirada atenta, el pas lents, els narius oberts i càmera en mà.

El cap de setmana del 12 de maig i fins el cap de setmana del 19 hi haurà a Girona el Temps de Flors. Des de fa uns anys l’Assessoria Codina col·labora amb el guarniment de la que seria l’antiga Rambla Verdaguer, el carrer de l’Albereda i carrer del Vern. Enguany l’equip creatiu del muntatge són el laboratori d’interiorisme Trementina Lab i la cafeteria restaurant +Cub.

Conscients que la zona on es troba l’Assessoria Codina és una de les portes d’entrada a la ruta de Temps de Flors, i per tant, de la importància en termes d’impacte/impressió de cara al visitant, la proposta d’aquest any consisteix en vestir l’espai amb elements que remetin al Mediterrani, un gest que vol reafirmar la vinculació de la nostra zona amb la cultura mediterrània. Per a aconseguir-ho es valdrà de materials com:

CERÀMICA: Es podran veure col·locats testos de terrissa, un material usat des de l’edat antiga, a tota la conca del mediterrani que a més a més transmet esclaf.

LA BRISA I LA TRAMUNTANTA: Del cel penjaran teles de coto i fil de color bordeus que ballaran suaument al ritme i potència que la tramuntana i la brisa els proposi.

FLORS (GRAMÍNIES): El seu dolç moviment recordarà a les platges salvatges del baix Empordà.

FLORS (ESPÍGOL): L’aroma relaxant embriagarà a tot visitant que passi per la zona.

FLORS (MARGARITES): El color blanc ens i la la bellesa de la senzillesa l’associem a la cultura i bellesa mediterrània mediterrània.

FANALETS SOLARS: Vingui del foc o del Sol, la llum és arquetip a totes les cultures. A la cultura mediterrània (i concretament la nostra) les nits d’estius són càlides i agradables, els fanalets voldran teletransportar-nos a aquelles interminables nits d’estiu.

Des de l’Assessoria Codina estem molt orgullosos de formar part d’aquest projecte i de l’activitat gironina. Desitgem que gaudiu molt d’aquesta edició de Temps de Flors.

Si voleu recordar altres ediciones de Temps de Flors i Assessoria Codina cliqueu aquí

Assessoria Codina Temps de Flors 2018 Teles

Assessoria Codina Temps de Flors 2018 Portada

Assessoria Codina Temps de Flors 2018 margarites