Temps de Flors exposició exode rural

Ja fa 60 anys que les exposicions de Temps de Flors copsen cada mes de maig el centre de la ciutat de Girona. Una tradició que ha evolucionat fins a ser, a dia d’avui, una de les tradicions més festives de la ciutat de Girona.

Des del dia 9 fins al 17 de maig els carrers, jardins i places de la ciutat de Girona harmonitzen la seva pròpia bellesa amb els colors més purs i vius de la naturalesa vestint-se tots ells sota un mantell de flors i creativitat dignes de distreure l’atenció de qualsevol ser vivent, convertint-se així en un autèntic elogi a la primavera i a la insurrecta meravellositat de l’entorn natural del Gironès.

60e Temps de Flors Girona

Les ornamentacions que vesteixen i decoren la ciutat de Girona durant el Temps de Flors, són la prova evident de que l’energia dels gironins és com la pròpia primavera, demostrant que som capaços d’emprendre idees noves i materialitzar-les en bellesa.

Temps de Flors Girona Assessoria CodinaCom cada any i com amants d’aquesta viva tradició, l’Assessoria Codina col·laborem juntament amb altres comerços en l’ambientació de la placeta del Carrer dels Vern (a Plaça Catalunya) amb el projecte ‘Èxode Floral’.

El muntatge d’aquest any vol apropar el món rural a la ciutat, tal com passava fa 60 anys amb l’èxode rural o èxode camperol (emigració de zones rurals a les ciutats).

Organitzat per: Jordi Armengol Matamala

Dissenyat per: Bernat Bou Oliver i Albert Solé

 

Patrocinadors principals: Assessoria Codina, Banca March, Grup Guanter Moda, Cafeteria +Cub