Torna el Temps de Flors a Girona. Des del dia 11 fins al 19 de maig la ciutat de Girona celebra la 58a edició del festival Temps de Flors, una tradició que engalana els indrets més coneguts i els racons més discrets de la ciutat de Girona amb la viva presència de la naturalesa i creativitat gironines.

Les ornamentacions que vesteixen i decoren la ciutat de Girona durant el Temps de Flors, són la prova evident de que l’energia dels gironins és com la pròpia primavera, demostrant que som capaços d’emprendre idees noves i materialitzar-les en bellesa.

Com cada any l’agenda d’activitats del Temps de Flors ofereix un ampli i variat llistat d’activitats per a que pugueu participar i fer més vostre el Temps de Flors.

Des de l’Assessoria Codina participem col·laborant des de fa anys en l’embelliment dels carrers i places de la ciutat. Enguany, juntament amb altres comerços, estem darrera l’ambientació de la placeta del Carrer dels Vern (a Plaça Catalunya) amb el projecte FilmFlor (creat per Xevi Bayona, Alba Colomer i Verònica Vitoriano).


 
Ens complau convidar-vos a tots els gironins i no gironins a respirar l’auge de la primavera i a sentir a flor de pell el Temps de Flors a Girona