L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, va lliurar dimecres passat, els guardons del setè concurs de fotografia #FiresGirona, celebrat amb motiu de les Fires de Girona 2016. Els guanyadors d’aquesta edició han estat: Cinta Olivan (@Cinstars), amb el primer premi; Montse Carré (@Montsercarre), amb el segon premi; i Marc Farrés (@Serrafmarc), guanyador del tercer premi. L’acte de lliurament va tenir lloc a la Sala Renart de l’Ajuntament de Girona. Podeu veure les fotografies guanyadores aquí.

La primera edició d’aquest concurs a través de la xarxa va ser l’any 2010 amb la intenció d’estimular la comunicació dels actes de les Fires de Sant Narcís entre els participants i així donar més visibilitat a les Fires a la xarxa a través de la participació i la creativitat. Des del primer dia que comencen les Fires fins a l’últim, els usuaris de Twitter i Instagram que ho desitgen poden concursar compartint a les xarxes una fotografia relacionada amb les Fires de Sant Narcís i la ciutat de Girona amb l’etiqueta #FiresGirona. Els usuaris de Facebook també hi poden participar a través de la plataforma Easypromos.

Entre totes les fotos presentades al concurs de temàtica relacionada amb les festes i la ciutat, un jurat format per cinc persones, amb l’ajuda de l’Ajuntament, han seleccionat les imatges guanyadores. El volum de participació d’enguany ha superat les 8.000 fotografies, la majoria d’elles a través de la xarxa d’Instagram. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha agraït la participació i ha subratllat “la gran qualitat de totes les fotografies presentades al concurs”