“Tothom, sense diferències té dret a treballar”

 

La fundació TRESC va portar a terme el dissabte passat una acció de sensibilització per afavorir l’inserció laboral de persones amb discapacitat o malalties mentals, que consistia en fer treballar vuit persones de la fundació a la botiga d’esports de Girona Wala durant un dia.

L’elecció del dia va coincidir amb el dia més feiner de la setmana, el dissabte. A més a més, aquell dissabte era també el dia de descomptes per a socis, element que possiblement augmentava l’afluència a la botiga.

TRESC és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1994 fruit de la iniciativa de professionals del camp social i educatiu. L’objectiu principal de TRESC és oferir serveis de suport de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat o malaltia mental per tal que puguin participar en la societat en la qual viuen en igualtat d’oportunitats i com a ciutadans/es de ple dret.

TRESC ho fa a través de la inserció laboral a l’empresa ordinària i amb la metodologia de treball amb suport.

Des de l’Assessoria Codina volem felicitar a TRESC per la seva tasca i empenta per fer de Girona un territori més igualitari i amb sensibilitat vers la diversitat funcional.

Notícia original – El Punt Avui