Tot va començar amb una petita exposició de flors al convent de Sant Domènec a Girona l’any 1954. D’ençà, aquesta tradició ha evolucionat fins a ser, a dia d’avui, una de les tradicions més festives de la ciutat de Girona, el Temps de Flors.

Florflorescència temps de flors assessoria codinaDes del dia 10 fins al 18 de maig la  ciutat de Girona celebra la 59ª edició de l’exposició Temps de Flors. Els carrers,  jardins i places de la ciutat harmonitzen la seva pròpia bellesa amb els colors més purs i vius de la naturalesa vestint-se tots ells sota un mantell de flors i creativitat dignes de copsar l’atenció de qualsevol ser vivent, convertint-se així en un autèntic elogi a la primavera i a la insurrecta meravellositat de l’entorn natural del Gironès.

Les ornamentacions que vesteixen i decoren la ciutat de Girona durant el Temps de Flors, són la prova evident de que l’energia dels gironins és com la pròpia primavera, demostrant que som capaços d’emprendre idees noves i materialitzar-les en bellesa.

L’agenda d’activitats del Temps de Flors ofereix un ampli i variat llistat d’activitats perquè pugueu participar i fer més vostre el Temps de Flors. Com cada any i com amants d’aquesta colorida tradició, l’Assessoria Codina col·laborem juntament amb altres comerços en l’ambientació de la placeta del Carrer dels Vern (a Plaça Catalunya) amb el projecte FLORSFLORESCÈNCIA creat per Tinglados (Anna Bruguera i Pijoan) i Espai Androna (Sílvia Armengol i Matalmala i Xavier Moliner i Milhau) Florflorescència - Temps de Flors - Assessoria Codina