Un dels objectius de Càritas, i especialment Càritas Diocesana de Girona a la nostra ciutat, és difondre la seva activitat i les situacions que la fan necessària per tal d’arribar al cor de les persones. Per aquest motiu durant l’estiu s’ha treballat amb els “Festivals amb Cor”amb un costat solidari, com també ha engegat el programa “Empreses amb Cor” fomentant la responsabilitat social corporativa i aquest 2012, per primer cop les Fires de Girona han estat “Fires amb Cor“.

El programa ha inclòs gran varietat d’activitats i des d’ElGiroscopi hem col·laborat en la seva difusió i, molt il·lusionats amb la iniciativa “Fires amb Cor”, proposant en el programa la possibilitat de donar veu als usuaris de Càritas a través de les xarxes socials. La campanya de comunicació Donem veu als que no en tenen ha tractat de, entenent el veritable potencial de les xarxes socials, integrar i involucrar la participació de la societat en els seus objectius i donar visibilitat a les seves causes.

Així doncs, Càritas, a través de la iniciativa i col·laboració d’ElGiroscopi, ha estat durant els 9 dies que ha durat Fires de Girona difonent, amb diverses piulades al dia amb l’etiqueta #FiresambCor, la realitat de les persones ateses en els seus programes socials, donant veu als qui sovint no en tenen.

Anna Codina, responsable d’ElGiroscopi de l’Assessoria Codina, comenta a el diari El Punt: “La majoria de les persones utilitzem els nostres perfils a la xarxa sense ànim de lucre, per a un ús personal, en benefici de les nostres relacions, passions i valors. Volem contribuir a les causes en què creiem, col·laborar-hi, participar-ne i difondre-les. On millor per a fer-ho que a les xarxes socials?”

Vegeu-ne la notícia sencera: El Punt (03/11/12)
Càritas Girona (El Punt 03/11/12)