La societat canvia. I amb ella els seus hàbits, costums i preferències. L’Assessoria Codina que evoluciona amb els temps ha apostat per canviar el seu regal tradicional de Nadal.

Aquest any l’obsequi és una llibreta d’anotacions estil Moleskine. Més moderna i útil que l’agenda convencional que acostumàvem a regalar, però igualment elegant i funcional. Creiem que davant les noves tecnologies i les aplicacions tan completes que aquestes ofereixen en temes d’organització i emmagatzematge de tasques i reunions, així com l’accessibilitat immediata a través de mòbils, ordinadors portàtils i altres dispositius… pot ser més útil i manejable una llibreta per prendre notes, per portar sempre a sobre i per acompanyar a les persones en moments professionals del dia a dia. Malgrat les agendes ja són digitals, encara som molts que prenem notes de puny i lletra.

Aquesta llibreta, que s’ha enviat a tots els nostres amics, clients i companys és símbol d’agraïment a l’amistat i confiança generada després de tants anys de treball, esforç i il·lusió. Un fet que vol mantenir viva la relació que fa que el treball conjunt, entre entitats, empreses i sobretot, entre persones, no pari de créixer.

Desitgem, doncs, entrar junts a aquest nou any, compartint projectes, moments i aconseguint nous èxits professionals i personals.

Bones Festes!