La Fundació Mona està obligada a deixar la seva actual ubicació a Riudellots de la Selva ja que on estan instal·lats des de 2001 està catalogada com a zona inundable per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Aquest cap de setmana, les fortes pluges han provocat una de les pitjors inundacions que ha patit el centre. Per poder seguir treballant, superar les conseqüències i pèrdues materials de les darreres inundacions i agilitzar el trasllat a la nova ubicació al Pla de l’Estany, la Fundació Mona necessita la vostra ajuda. 

 

mona

 

Podeu realitzar els vostres donatius com a emrpeses i com a particulars, us recordem que com a autònoms i empreses existeixen tota una sèrie d’incentius i beneficis fiscals de realitzar els donatius.

 

PERSONES FÍSIQUES (IRPF)

  • Primers 150€ desgraven 75%
  • A partir dels 150€ desgraven 30%
  • Si han realitzat donatius a la Fundació Mona els tres últims anys amb quantitats superiors a 150€ poden desgravar 35%

EMPRESES (IMPOST SOCIETATS)

  • Donacions en general 35%
  • Si han realitzat donatius a la Fundació Mona els tres últims anys 40%

La nova ubicació situada al municipi de Porqueres, pròxim a Banyoles,  permetrà a la Fundació crear espais per acollir nous casos de ximpanzés i macacos, entre altres primats que avui dia ja no poden instal·lar-se a les instal·lacions on es troben actualment, a Riudellots de la Selva. Les obres, però, per a la construcció del nou espai no començaran fins a la primavera de 2019 i la previsió és poder-se traslladar a finals de la primavera de 2020.

Amb la vostra participació estareu ajudant a millorar la qualitat de vida de molts primats i contribuir perquè tinguin un futur millor.

Feu el vostre donatiu al crowdsourcing solidari en motiu del trasllat.

Fes-te soci o fes un donatiu a través de la seva web.

Es poden concertar visites per reforçar la cohesió d’equip (team building).