Reforma Fiscal 2015

A partir de 2016 les societats civils i comunitats de béns que portin a terme una activitat econòmica tributaran per IMPOST SOBRE SOCIETATS

 

COMPTE !

És possible que aquesta nova normativa afecti, no només els impostos que acabi pagant, sinó també el cost de gestionar la seva empresa.

Per exemple:

  • Si estava a mòduls (estimació objectiva) serà exclòs.
  • Si la seva comptabilitat era molt senzilla, ara es complica.
  • Haurà de presentar noves declaracions fiscals (Impost sobre societats, etc…)

Cal esperar a veure com evoluciona la situació, però en qualsevol cas és molt important estar ALERTA tenint en compte que el canvi és substancial, i no tenir-ho en compte pot tenir efectes perjudicials per a la seva empresa.

Aquesta situació no s’aplicarà a les comunitats de béns que lloguen immobles (locals, pisos…) excepte que per portar a terme l’activitat disposin d’una persona contractada per la gestió dels lloguers.

També, segons la informació actual sobre la nova situació, sembla que tampoc serà aplicable a aquelles societats civils amb activitats agrícoles, ramaderes o artístiques.

 

[quoteac]

Tens una societat civil o una comunitat de béns i vols saber com t’afecta la Reforma Fiscal 2015? Contacta’ns i atendrem els teus dubtes

[/quoteac]