L’empresa MJN Neuroserveis, un projecte tecnològic per controlar i predir els atacs d’epilèpsia, ha  estat la guanyadora de  la setena edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona que organitza l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital, ElGiroscopi. A més, han resultat finalistes tres projectes més: Los Cuscusianosuna editorial artesanal que planteja un nou concepte de contes i jocs: educatius, didàctics i artístics; La Tornada, una nova revista digital de música catalana de tots els estils; i Activpacuna empresa que ofereix paquets amb materials educatius per mantenir actives les persones.

La nit del 20 d’octubre es va escollir el guanyador, per mitjà del vot del públic, en un acte que es va dur a terme al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona amb l’assistència de més de 150 persones.  L’organització destaca la seva satisfacció per l’èxit de la convocatòria ja que en  aquesta setena edició s’han inscrit una trentena de projectes. Entre les candidatures rebudes s’han seleccionat les més atractives i innovadores.

La Mostra, una iniciativa plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació, reparteix 3.000 euros entre els quatre projectes seleccionats (una part en metàl·lic i l’altre en serveis d’assessoria). Aquesta  xifra es va triplicar l’any passat en relació al 2014.

La Mostra d’Emprenedors de Girona té com a objectiu donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. L’únic requisit  que es demana és que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí.

Podeu veure més fotografies clicant aquí