Dijous 19 tornarem a celebrar per 8è any consecutiu la Mostra d’Emprenedors de Girona. El que ens agrada més de sumar anys és mirar enrere i veure com aquells projectes que començaven han esdevingut un èxit i que han aconseguit el seu espai, la majoria d’ells encara en expansió.

Fem un repàs d’alguns casos d’èxits:

MJN Neuroserveis – Guanyador de la 7a edició

Aquest equip de Blanes es va presentar l’edició passada i va quedar en primera posició. El seu fundador és un enginyer amb una filla amb epilèpsia, raó per la qual va començar a treballar per inventar un dispositiu que permetés preveure els atacs.

Aquí teniu un any després una notícia sobre com continuen creixent.

Sunprotect – Participant de la 6a edició

Sunprotect no va quedar en primera posició però sí que va ser un dels 4 guanyadors de la Mostra. El projecte d’aquests emprenedors gironins, consistia en una dutxa situada a la platja que en comptes de treure aigua, ruixés als usuaris amb crema solar.

La idea d’aquests empresaris s’ha començat a implantar a les platges de Catalunya, Espanya i Portugal. Aquí podeu llegir-ne una notícia.

Iloftyou – Guanyador de la 3a edició

L’estudi d’interiorisme low cost actualment té la seu a Barcelona i compta amb tres treballadores, però els seus orígens són a Girona quan només era la Vera Salvat -la fundadora- qui tirava endavant la fabulosa idea de dissenyar interiors a través de mobles d’Ikea. La idea va entusiasmar tant al jurat que van fer guanyadora de la 3ª Mostra d’Emprenedors de Girona.

Llagurt – Guanyador de l’edició 2a edició

La franquícia de iogurts gelats que llavors només tenia un any de vida (va néixer al 2010 i la segona Mostra va ser el 2011), actualment és un dels exemples d’èxit empresarial català, on dues dones, joves i en plena crisi van decidir apostar per una idea innovadora que set anys després encara dona els seus fruits.

Des de l’Assessoria Codina i el departament ElGiroscopi ens alegrem molt dels èxits dels nostres participants. Estem impacients per presentar-vos els candidats d’enguany que de ben segur els esperen un munt d’èxits.

14900345_1303615303004265_7647858196568257031_n