Tot va començar amb una petita exposició de flors al convent de Sant Domènec a Girona l’any 1954. D’ençà, aquesta tradició ha evolucionat fins a ser, a dia d’avui, una de les tradicions més festives de la ciutat de Girona, el Temps de Flors.

Cada maig la nostra ciutat de Girona harmonitza la seva pròpia bellesa amb els colors més purs i vius de la natura vestint-se tota ella sota un mantell de flors i creativitat dignes de copsar l’atenció de qualsevol ser vivent, convertint-se així en un autèntic elogi a la primavera i a la insurrecta meravellositat de l’entorn natural del Gironès.

Quasi tots els ciutadans en som partícips i tots hi col·laborem amb devoció i passió. Les ornamentacions creades per tots reposen a cada racó del barri vell de la ciutat transformant-lo en un cúmul d’incomptables paisatges i ambients fantasiosos fets realitat, donant forma a una ciutat on els detalls més aparentment nimis són plens d’inspiració i sentiment.

Des de l’Assessoria Codina estimem la nostra ciutat i admirem tal llustre tradició, pel que des de fa anys col·laborem, juntament amb la resta de comerços de l’entorn, en la ornamentació dels carrers i places de la ciutat. Aquest any hem estat darrera de l’ambientació de la placeta del Carrer dels Vern (a Plaça Catalunya) amb el projecte Flors de Llum (creat per Xevi Bayona i Alba Colomer).

A l’Assessoria Codina intentem complir els nostres desitjos, i un d’ells és que tots els gironins i no gironins que passegen aquests dies per la ciutat de Girona tinguin un feliç Temps de Flors.