D’ençà que l’Assessoria Codina va organitzar el passat 18 d’octubre la 3ª Mostra d’Emprenedors els mitjans s’han mostrat interessats per la difusió de la cultura emprenedora catalana que, en les actuals èpoques de crisi, és l’exemple de la resiliència i proactivitat que tanta falta fan al país per a poder aixecar cap. La guanyadora de la Mostra d’Emprenedors, Vera Salvat, fundadora de l’empresa I loft you, va ser entrevistada el passat dia 6 de novembre al programa “La tarda de Girona” de l’emissora de ràdio La Xarxa. Us deixem l’enllaç a l’entrevista per a que pugueu escoltar-la:


(aneu a la web del programa de ràdio)

Anna Codina, organitzadora de la Mostra d’Emprenedors i responsable d’ElGiroscopi de l’Assessoria Codina, va ser entrevistada al mateix programa ràdio el 9 de novembre explicant els objectius d’aquesta trobada anual i els reptes per a les futures edicions. Podeu escoltar-la també al següent enllaç:


(aneu a la web del programa de ràdio)

El suplement setmanal l’Econòmic, del diari El Punt Avui, va publicar un article sobre I loft you en el que s’explica en què consisteix el seu servei i les opinions de la Vera Salvat, emprenedora del projecte. Vegeu-la a continuació:
LEconomic10_16novembre12