La plataforma de difusió de projectes de nova creació se celebrarà el mes d’octubre amb una dotació de premis d’un total de 3.000 euros

Els emprenedors de les comarques gironines ja poden presentar la seva candidatura a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona, organitzada per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital, ElGiroscopi. Aquesta iniciativa se celebrarà el proper mes d’octubre plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació. L’organització de la Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es premiaran tots els projectes seleccionats. Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a: http://www.emprenedorsgirona.cat.

En el decurs de les set edicions s’han exposat a La Mostra una trentena de projectes emprenedors. L’objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. La proposta s’adreça a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer, amb l’únic requisit que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí. L’any passat el guanyador va ser MJN Neuroserveis.

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins.

A la mostra s’han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Llagurt, Wikiloc, iloftyou, Codiwise, Glodos, MusicGates i Uniq Healthy Lifestyle.

Més informació a l’entrevista a FeM Girona Ràdiohttp://femgirona.cat/gironaara/xavier-bollo-8ena-mostra-demprenedors/

Per veure la resta de fotografies, cliqueu aquí.

Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3 Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3 5 Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3