El passat mes de novembre, l’Assessoria va estrenar conveni de patrocini amb l’equip d’hoquei sobre patins SHUM Maçanet amb una duració de 4 temporades. Aquest club esportiu, amb seu a Maçanet de la Selva, compta amb diversos equips base i amb un equip absolut que competeix a la divisió OK Lliga Plata. Es tracta d’un dels clubs més importants d’hoquei sobre patins en l’àmbit nacional. 

Per donar suport a l’equip en els seus partits, i dins del marc de col·laboració de l’Assessoria Codina i el SHUM Maçanet, s’ha instal·lat una pancarta amb el logo de l’Assessoria Codina al pavelló municipal de Maçanet de la Selva. A més, l’equip ha rebut unes proteccions renovades pels seus porters, en Tomàs Ramírez i l’Àlex Rovira. El SHUM Maçanet va ser fundat el 1952 i compta amb diversos títols estatals durant els seus gairebé 70 anys d’història.

 

IMG-20191127-WA0005

 

Des de l’Assessoria Codina ens enorgullim de poder col·laborar amb el SHUM Maçanet, un club que transmet valors essencials com el respecte, el treball en equip o l’amor per l’esport, i li desitgem molts més èxits durant els pròxims anys.