La mostra, que arribarà a la cinquena edició el proper mes d’octubre, farà també un repàs a alguns dels projectes presentats els últims anys per veure com han evolucionat

Els emprenedors gironins ja poden presentar la seva candidatura a la Mostra d’Emprenedors de Girona que organitzen l’Assessoria Codina i el seu departament de consultoria estratègica, ElGiroscopi, i que el proper mes d’octubre celebrarà la seva cinquena edició. La mostra va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer a representants del teixit empresarial gironí algunes de les millors iniciatives emprenedores que es desenvolupen a Girona, així com casos d’èxit empresarial de la demarcació. Ara que s’arriba a la xifra rodona de cinc edicions, els organitzadors volen aprofitar per fer una mirada enrere i veure quin recorregut han tingut alguns dels projectes presentats els últims anys.

Mostra d'Emprenedors de Girona

Tot i que inicialment la mostra presentava únicament projectes seleccionats per la pròpia organització, l’any passat es va decidir fer un pas endavant i obrir la possibilitat de participar-hi a tothom qui cregui que té un projecte interessant i el vulgui donar a conèixer. La fórmula es repeteix aquest any i tots aquells que hi estiguin interessats, poden presentar la seva candidatura a través del següent formulari: www.emprenedorsgirona.cat. L’únic requisit per presentar candidatura és que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb les comarques gironines.

Els responsables de l’acte seleccionaran els projectes més atractius i innovadors per a que es presentin a la propera edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins. Com cada any, es premiarà amb 1.000 euros la iniciativa més atractiva pel que fa a la seva presentació i potencial. A la mostra s’han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Portamu, Llagurt, Puntcentric o Wikiloc.

 

PRESENTA EL TEU PROJECTE A LA
5ª MOSTRA D’EMPRENEDORS DE GIRONA:
www.emprenedorsgirona.cat

 

Organitzen:
www.elgiroscopi.com
www.codinacia.com