Un any més, la Universitat de Girona organitza el Girona Weekend, una trobada d’un cap de setmana dirigida a persones emprenedores de les comarques gironines amb una idea empresarial en fase incipient, ja siguin universitaris, emprenedors sense experiència, etc. Enguany se celebrarà el divendres 4 i el dissabte 5 de març, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.

Girona Weekend

Sota el lema “Temps per emprendre”, s’hi trobaran persones de diferents perfils i activitats professionals (programació, disseny, àrees socials, cultural, màrqueting, etc.), tots enfocats en l’emprenedoria. L’objectiu és impulsar iniciatives emprenedores que es puguin desenvolupar com a negocis posteriorment a la trobada.

Durant la jornada es busca la col·laboració i la cocreació entre els emprenedors per desenvolupar al màxim el seu model de negoci i participar en la dels altres. Per aconseguir-ho, es treballa en grups i es presenten les idees a mentors amb llarga trajectòria en el món emprenedor per rebre consells pràctics. Al final del cap de setmana, es presenten les idees i un jurat les valorarà per acabar escollint tres guanyadors que gaudiran d’assessoria per al seu projecte i un espai de treball durant 9 mesos. A més, els participants podran gaudir de dues ponències relacionades amb l’emprenedoria de Georgina Regàs i Txell Costa.

Assessoria Codina col·labora amb la Càtedra de Joves Emprenedors de la Universitat de Girona  que prou l’emprenedoria i la dinamització de l’economia territorial, en aquesta ocasió materialitzada en el Girona Weekend.

Si tens una idea i no saps com desenvolupar-la, o no tens els mitjans per fer-ho, no t’ho pensis més i inscriu-t’hi!