A dalt, la localització on avui en dia es trobaria l’Assessoria Codina

 

El gener del 1980, Narcís Codina Surós fundava l’Assessoria Codina en un edifici ubicat a la cèntrica Plaça Catalunya. 40 anys més tard, tenim l’honor de poder dir que hem esdevingut un referent de la ciutat pel que fa a assessorament fiscal, laboral i comptable; comptabilitat; advocats; jurídic mercantil i societats; consultoria estratègica; serveis informàtics o assegurances. Gràcies a una ampliació de serveis realitzada al llarg d’aquests anys i motivada per les demandes creixents dels nostres clients, actualment cobrim totes les necessitats de les empreses actuals de manera integral.

Assessoria4

Actualment som una empresa de segona generació amb més de 40 treballadors.

 

El creixement de l’Assessoria Codina és el resultat de la feina ben feta i de la confiança que han dipositat en nosaltres els nostres clients. Per això, volem donar les gràcies a tots els clients, treballadors i altres persones amb les quals hem tingut una relació durant aquests últims quaranta anys. Moltes gràcies.

 

Mirant endavant, desitgem seguir amb els mateixos valors que ens han definit fins ara: compromís, dedicació i confiança en una feina que ens apassiona i amb la qual volem donar el millor servei als nostres clients.